Events & Workshops

Events & Workshops

Workshop Yoga & Welzijn

Cursuscode: WYW001
Dit is een cursus van 12 workshops in het licht van de 4 thema's: de spijsvertering, bloedsomloop, de hormonen en het zenuwstelsel.. In het eerste deel van 10.30 tot 12.30  gaan we in groepjes van 2 werken met thema gerichte klanken (klankstaven en klankschalen), Daarna hebben wij een lunch vanaf 12.30 uur tot 13.30 uur. Na de lunch gaan we een thema gerichte yoga sessie doen  vanaf 13.30 uur tot 15.30 uur. Om de welzijn graad te verhogen en goed te laten beklijven,, zal elke thema bestaan uit drie workshops. De diepe ontspanning en stress ontladende werking, zal het zelfhelend mechanisme van het lichaam vergroten., waardoor je, je weer oplaad en vitaliseert.  Het is een moment voor je zelf, waarbij je als cursist elkaar helpt om weer terug te komen in een staat van welzijn en diepe ontspanning. 
De workshops vinden plaats 1 x in de 2 weken op een zaterdag of zondag. Kosten: 760 euro voor 12 workshops inclusief lunch koffie en thee.. Start waarschijnlijk in maart 2023.

Workshop Ayurveda & voeding

Cursuscode: WAV002
Omschrijving volgt:

Workshop Nada Yoga

Cursuscode; WNY003.
omschrijving volgt:

Jaarcursus cursus in wonderen & Yoga

Zie de pagiina cursussen

Indiase klassieke muziek concerten

Afhankelijk van de belangstelling, willen wij (regelmatig) aan u de diverse helende ragaƛ (Indiase klassieke muziek stukken). ten gehore brengen. De ragas werken algemeen welzijn verhogend en ontspannend. Er zijn o.a. ragas voor de ochtend die je meer activeren, voor de middag om je gefocust te houden en voor de avond om je voor te bereiden op meer rust en een goede nachtrust.
De concerten duren 1 uur tot 1, 5 uur.
Kosten:  Met lunch of diner en koffie/ thee koek 55 euro p/p, /zonder catering 25 euro p/p. Voor meer informatie over de concertarrangementen klikt u hier
Wilt u een indruk krijgen van de Indiase Klassieke muziek, dan klikt u op de button "meer lezen" hieronder. 

Eerst volgende voorjaarsconcert ingepland op zondag 30 april 2023. Klik hier om aan te geven dat je van plan bent om te komen.. Kosten 20 euro