Cursussen

Reguliere yogalessen

Cursuscode: RYOG2023-1
 elke woensdag- en vrijdagavond van 19.45 tot 21.00 uur en elke zondagochtend van 10.30 tot 11.45 uur. Ik geef down to earth rustige ontspannen yoga lessen  en combineer deze met frequentie therapie, hand- en voet reflexologie, mudra yoga enz.. De lessen worden rustig opgebouwd met een korte geestelijke ontspanning (even landen op de mat) bij aanvang van de les ,vervolgens ontspannen lichaamshoudingen,  een ontspannen ademsessie en aan het einde weer geestelijke en lichamelijke ontspanningstechnieken. Elke les is weer anders en is daarom nooit saai!
De lessen worden gegeven op : woensdagavond en vrijdagavond van 19.30 tot 20.45 uur.  De deur sluit exact om 19.30 uur, dus minimaal 5 minuten van te voren binnen zijn. Bij voldoende belangstelling kan bijvoorbeeld op zondagzochtend van 10.30 tot 11.45 uur een lesgroep georganiseerd worden. Boek hier uw abonnement

Samatha Yoga Centrum

Let op:  voor alle lessen en workshops geldt een strikte regel dat je minimaal 5 minuten van te voren aanwezig moet zijn. De deur sluit exact op het tijdstip dat de les start. Daarna kan je niet meer deelnemen aan de les en/of een workshop. Dit om de rust in de les/workshop te bewaren en storingen van eventuele laatkomers op verschillende momenten tegen te gaan.

Zwangerschapsyoga

Cursuscode{ ZYOG2023-2
Op dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur.
De Zwangerschapsyoga is toegespitst op de zwangere vrouw met al  haar mogelijkheden en beperkingen.  Vanaf de 4e maand kan men starten met de zwangerschapsyoga lessen. De zwangere vrouw wordt in mijn lessen voorbereid op de bevalling en krijgt vele technieken aangereikt  d.m.v. o.a. ademtechnieken om op ontspannen wijze meer grip te houden op het bevallingsproces.  Het advies is om zolang mogelijk door te gaan met de yoga om een ontspannen draagvlak op te bouwen en dit opgebouwde ontspannen draagvlak mee te nemen in de bevalling. zelf. Er wordt op zachte wijze gewerkt aan lichamelijke flexibiliteit, gezondheid, en diepe geestelijke ontspanning   Verder krijgt de zwangere vrouw informatie over het zwangerschaps- bevallingsproces. Hierbij worden ook partnersessies ingelast., met name gericht op hoe de partner de vrouw kan ondersteunen. Boek hier uw zwangerschapsyogalessen abonnement

Stoelyoga voor ouderen

Cursuscode SYOG2023-3
Elke dinsdagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur.
De stoelyoga voor ouderen is toegespitst op de oudere mens en/of minder valide mens  en maakt de yoga voor die doelgroep zeer toegankelijk.  Alle oefeingen worden staand of op een stoel uitgevoerd. Bijna alle oefeningen zijn aan te passen naar stoel niveau.. Boek hier u stoelyogalessen abonnement. Elke maandagochtend van 11.00 tot 12.00 uur.

Diverse Workshops

Samatha Yoga zal diverse yoga- klank en muziek workshops organiseren. Houdt daarom de website pagina events in de gaten.  Ga hier naar de pagina evenementen voor meer info en/of je zelf aan te melden.

Jaarcursus, cursus in wonderen & Yoga

Cursuscode; JCWYOG2023-4
Het boek Cursus in Wonderen is het boek van de spirituele psychologie die je helpt om psychische belemmeringen te doorbreken in je mentale- en emotionele veld, om zo dichter bij je ware zelf, essentie en innerlijk licht  te komen. Het is de cursus van know your self en dat te doorgronden wat je werkelijk weerhoud om echt bevrijd gelukkig te zijn.. Het gaat om het werkelijk los laten van je ballast! We combineren dit met Yoga, waarin we het geen wat we leren uit het boek cursus in wonderen gaan  toepassen in de yoga oefeningen en meditaties.. 1x in de 2 weken op een zaterdag of zondag. van 10.00 tot 15..30 incllusief lunch en koffie/thee. a 22 lessen a 550 euro.
De cursus kan ook worden gezien als een bijscholing voor yogadocenten die hun spirituele ervaring willen verdiepen.